Wat een nazomer!

Zonnige start van de herfstvakantie! Zijn jullie ook komen genieten? We hebben weer veel van jullie mogen verwelkomen op onze terreinen. Zelfs zoveel dat er sommige een ander plekje moesten zoeken. MAAR geen paniek! We zijn met genoeg terreinen en vinden wel een plekje.

Vic van Eyck gaf bij Radio2 een woordje uitleg over het afgelopen seizoen. Je kan hier alvast een stuk lezen of het hele artikel op de site van de VRT nu (https://www.vrt.be/vrtnws)

 

Kempense campings tevreden over campingseizoen: “Helemaal volzet bij start van herfstvakantie
De campings in de Kempen blijven de positieve trend doorzetten met cijfers die in dezelfde lijn liggen als vorig jaar. Tijdens de coronajaren verdubbelde het aantal boekingen en nu blijven de kampeerders terugkomen. “Dat mag zich volgend jaar herhalen”, vertelt Vic Van Eyck van vzw Kempen Campings.

Net zoals vorig jaar trokken de campings in de Kempen deze zomer veel bezoekers. “In het voorjaar kenden we een sterke start, mede dankzij de festivals die terug zijn, zoals Graspop”, begint Vic Van Eyck, van vzw Kempen Campings en uitbater van Camping Houtum in Kasterlee. “De zomer was iets minder, we merken dat veel Belgen deze zomer terug naar het buitenland trokken.”

Het warme weer in het najaar zorgde voor een goed naseizoen. “Afgelopen weekend waren we volzet. Dat hebben we nog nooit meegemaakt dat we mensen moesten weigeren in de herfstvakantie. Dat wijst op een positieve trend, dankzij het goede weer en onze mooie regio.” De kampeersector blikt dan ook tevreden terug op het voorbije seizoen. “We zijn zeer tevreden. De cijfers liggen in dezelfde lijn als vorig jaar en dat mag zich volgend jaar herhalen…..

Radio 2, Joppe De Hert
wo 02 nov 09:42”

Kampeerkaart aanvragen
  • De kampeerkaart is gratis. Wij verzenden deze per post of download hem direct hier.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Aanvragen