Lentewandelingen in de Kempen!

De lente ontvouwt zich in de Antwerpse Kempen en nodigt avonturiers en natuurliefhebbers uit om de levendige transformatie van het landschap te ervaren. Terwijl de natuur ontwaakt, heb je de perfecte kans

De Kempen met zijn uitgestrekte heidevelden, dichte bossen en pittoreske dorpjes, is de ideale setting voor lentewandelaars. Ontdek routes die je leiden door de adembenemende schoonheid van de regio, elke stap een nieuw verhaal.

Avontuur voor elke wandelaar

Of je nu een rustige wandeling prefereert of een pad dat je uitdaagt, de Antwerpse Kempen heeft voor ieder wat wils. Met de hulp van RouteYou en de gedetailleerde gidsen op kempen.be, vind je gemakkelijk jouw perfecte route.

Verblijf in het hart van de natuur

Na een dag vol ontdekkingen bieden onze campings een welkome rustplaats. Of je nu kiest voor de luxe van glamping of eenvoud meer jouw stijl is, je vindt bij ons een thuis weg van huis.

Verbind met de Lente

Laat de lente in de Kempen je inspireren en verfrissen. Deze periode van hernieuwing is de perfecte tijd om te ontsnappen aan de drukte en jezelf te verbinden met de natuur.

Maak van deze lente een seizoen vol avontuur en ontdekking. Bezoek onze ‘zoek een camping’-pagina om de ideale uitvalsbasis voor jouw lentewandelingen te vinden. De Antwerpse Kempen wachten op je, klaar om verkend te worden. Start je reis naar verjonging en avontuur vandaag nog!

Kampeerkaart aanvragen
  • De kampeerkaart is gratis. Wij verzenden deze per post of download hem direct hier.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Aanvragen