JetCamp Top Awards levert voor de campings in de Kempen ook hoge scores!

JetCamp Top Scorer Awards : Domein de Schuur en Baalse hei stijgen met hun score! 

De 2e jaargang van de JetCamp Top Scorer Awards voor campings en vakantieparken levert ook voor de Kempen mooie resulaten op!  Sinds haar start 4 jaar geleden publiceert JetCamp beoordelingsscores op basis van geaggregeerde gegevens van toonaangevende reis-, vergelijkings- en sociale-mediawebsites. Een gemiddelde score op basis van zoveel mogelijk beoordelingen van klanten het beste helpt bij het zoeken naar een vakantie. Een nieuwe manier van beoordelen.

‘Elke camping, glamping en vakantiepark vermelding op JetCamp heeft een geaggregeerde beoordelingsscore op een schaal van 10 punten’, zegt Erwin Hoevenaar (Founder & CEO). ‘We hebben de reviewscores van 12 maanden geleden vergeleken met de huidige scores en het verschil berekend.

De Top Scorers van 2023 hebben de beste jaar-op-jaar verbetering laten zien die bijna altijd het resultaat is van hard werken, verbeterde faciliteiten, zorg voor het milieu, nieuwe accommodaties en 100% klantgerichtheid. Er staan 357 Belgische campings en vakantieparken op JetCamp met een totaal van 129.000 beoordelingen. De gemiddelde score is een 7,8.
Collega Domein De Schuur te Noorderwijk is met +0,15 gestegen en heeft nu een eindscore:  8,4. Ook collega Camping Baalse Hei te Turnhout is met +0,28 gestegen en heeft een eindscore van:  7,8!

Over JetCamp

JetCamp is een zoek-, vergelijk- en boekingssite voor campings en vakantieparken. Op de website kan men eenvoudig zoeken, filteren en kiezen uit 23.000 campings door heel Europa.

Baalse Hei camper         

 

 

BRON:
Gepost door Herman Gezelle
https://nnieuws.be/artikel/jetcamp-top-scorer-awards-camping-de-schuur-noorderwijk-behaalt-8410-stijgt-015

Kampeerkaart aanvragen
  • De kampeerkaart is gratis. Wij verzenden deze per post of download hem direct hier.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Aanvragen