Heropening campings

Ook wij, de Kempense kampeersector is klaar om er terug aan te beginnen.

Als er één sector is waar proper sanitair, gezonde buitenlucht, wandelen, fietsen en vooral veel plaats centraal staat zijn wij het!

Wanneer vanaf 18 mei de mensen met een 2de verblijf aan zee weer naar de kust mogen, dan is het niet meer dan logisch dat ook de kampeerders met een vast abonnement weer naar hun caravan of huisje mogen. Wij zijn er van overtuigd dat de mensen die een jaarplaats en seizoensplaats huren hier in alle veiligheid kunnen komen genieten van de Kempische rust en natuur en dat dit veel veiliger zou zijn dan in Antwerpen, of andere groot steden, op elkaar geplakt in appartementsgebouwen.

Wanneer we in de zomer waarschijnlijk massaal vakantie houden in eigen land, dan staan de campings er, met de nodige hygiënemaatregelen. Met wat creativiteit kan op een kampeerterrein net zo goed afstand worden gehouden als op een kantoor.

Bekijk het fragment dat gisteren in het RTV journaal verscheen apart of bekijken het volledig journaal via deze link: https://www.rtv.be/…/nieuws-regio-kempen-zondag-3-mei-2020-…

 

De bubbel kan verplaats worden naar de Kempen. Wat mag aan de kust, mag ook in de Kempen!

De sociale afstand die in de appartementsgebouwen kan, kan ook op onze campings gerespecteerd worden. Zo verlichten wij de druk in de stad. Denk aan de stadsparken, de groene plekken in de steden. In de Kempen kunnen zij veel beter gaan wandelen en fietsen, vrij uit elkaar. De andere maatregelen zullen wij ook respecteren: horeca sluiten, speeltuin sluiten, kantoor inrichten op een veilige manier. Een Win-Win-Situatie!

Bekijk het fragment van ATV, hier: https://atv.be/nieuws/kempen-campings-wat-aan-de-kust-mag-moet-ook-kunnen-in-de-kempen-97864

 

 

Kampeerkaart aanvragen
  • De kampeerkaart is gratis. Wij verzenden deze per post of download hem direct hier.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Aanvragen