Seizoen- en jaarplaatsen

Op zoek naar een vaste stek voor je sta- of rijcaravan? Wat dacht je dan voor een seizoen- of jaarplaats? Kies voor een camping in de Antwerpse Kempen. Hier vind je alles om je batterijen op te laden: een mooie ligging, leuke ontspanningsmogelijkheden en ruime standplaatsen voorzien van alle comfort.

Neem je fiets mee en ga op ontdekkingstocht. De trajecten zijn vlak en veilig. Het decor aantrekkelijk en vol afwisseling. En de leuke plekjes om even uit te blazen niet te tellen…

Het aanbod aan seizoen- en jaarplaatsen is quasi eindeloos in de Kempen. Aan jouw om te kiezen welke perfect bij je past!

Wat is het verschil tussen een seizoen- en een jaarplaats?

Een seizoenplaats is meestal voor een toercaravan of camper en bedoeld voor een verblijfsperiode van maximaal 6 maanden. Dit kan per camping verschillend zijn en soms kan je dit ook verlengen of verkorten met één of twee maanden. Soms kan je er ook een onbewoonde winterstalling bij nemen. Dan moet je je caravan niet meer inschrijven om de baan op te gaan. Geen keuring, geen verzekering, … een grote besparing dus!
De plaatsen zijn altijd voorzien van elektriciteit. Water aan- en afvoer is geen zekerheid. Indien je dit wenst vraag je het best na bij de camping die je uitkiest.

Een jaarplaats kan eigenlijk voor elk kampeermiddel maar klassiek worden deze vaak gebruikt voor stacaravans of chaletcaravans. Maar op vele campings zijn ook toercaravans en campers meer dan welkom! Zoals de naam doet vermoeden huur je deze plek per jaar maar dit wil niet per se zeggen dat je er een gans jaar gebruik van kan maken. Vraag zeker na bij je voorkeurscamping of ze gans het jaar open zijn om misverstanden te vermijden.
Verder zijn deze plaatsen altijd uitgerust met elektriciteit en water aan- en afvoer en dus aangesloten op een rioleringsstelsel. TV distributie, een gasnetwerk, bekabeld of draadloos internet zijn maar enkele van de mogelijke extra opties bij je plek.

Wat je ook kiest, bij een Kempen Camping kan je er van op aan dat je steeds een perfecte prijs/kwaliteit verhouding krijgt. Zo kan je maanden en zelfs jarenlang genieten van je perfecte stek in de Antwerpse Kempen!

Zoek en vind meteen de perfect camping die bij jou past via onze zoekmotor

  • Camping

Brochure aanvragen

De brochures zijn gratis. Wij vragen je uitsluitend een bijdrage in de portkosten wanneer je er voor kiest ze per post te ontvangen.

Aanvragen