Kamperen met hond

Kamperen met je trouwe viervoeter is een geweldige manier om samen quality time door te brengen in de natuur. Of je nu gaat wandelen in de bergen, geniet van het strand of ontspant in het bos, kamperen met je hond is een onvergetelijke ervaring. Er zijn echter enkele zaken waar je rekening mee moet houden als je gaat kamperen met je hond.

Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle campings honden toestaan, en degenen die dat wel doen hebben vaak hun eigen set regels en richtlijnen waaraan je je moet houden. Zorg er daarom voor dat je de regels en beperkingen van een camping kent voordat je boekt. Sommige campings vereisen bijvoorbeeld dat honden aangelijnd blijven op het terrein of alleen bepaalde paden en wegen mogen gebruiken. Andere campings staan alleen bepaalde rassen toe en kunnen beperkingen hebben op de grootte van de hond.

Ontdek Kempense Campings voor honden

 

Neem je voorzorgen

Als je een camping hebt gekozen die honden toestaat, is het belangrijk om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat je hond veilig blijft en geen overlast veroorzaakt. Zorg ervoor dat je hond altijd onder controle is en aangelijnd blijft waar dat nodig is. Ruim ook de uitwerpselen van je hond op en gooi deze in de daarvoor bestemde vuilnisbakken. Het is belangrijk om respectvol te zijn voor de natuur en andere kampeerders, zodat iedereen kan genieten van een aangenaam verblijf op de camping.

 

Genieten in de Antwerpse Kempen, samen met je viervoeter

Kamperen met je hond kan een geweldige manier zijn om quality time door te brengen met je huisdier en de natuur te verkennen. Door een camping te kiezen die speciaal is ontworpen voor honden en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat je hond veilig en gelukkig blijft, kun je een onvergetelijke kampeerervaring hebben. Vergeet niet om te genieten van de rust en stilte van de natuur en de tijd te nemen om te ontspannen en tot rust te komen met je trouwe viervoeter aan je zijde.

Zoek een camping
  • Camping
Kampeerkaart aanvragen
  • De kampeerkaart is gratis. Wij verzenden deze per post of download hem direct hier.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Aanvragen