COVID19

Alle info omtrent de Corona maatregelen op de Kempense Campings.

Boek je veilige camping

COVID-19

Update op 28/06/2021 om 13:00:

Bron: Toerisme Vlaanderen: https://www.toerismevlaanderen.be/

Welke veiligheidsmaatregelen gelden in mijn logies?

Vakantieparken, verblijfparken, camperterreinen en campings,… mogen opnieuw open.

Ook de gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen in of op een logies, zoals bv. de sanitaire blokken op een camping, de gemeenschappelijke badkamer in een B&B, enz. mogen terug gebruikt worden. Zwembaden, sportbaden, instructiebaden en kinderbaden mogen open in logies op voorwaarde dat het protocol dat van toepassing is op zwembaden wordt gerespecteerd. Subtropische zwembaden en recreatiezones moeten sowieso gesloten blijven. Restaurants en bars zijn terug open, met dezelfde maatregelen als de horeca.

Je moet een aantal veiligheidsmaatregelen naleven die zijn opgenomen in het overeenkomstige veiligheidsprotocol. Er werd naast het basisprotocol voor de hele toeristische sector, een specifiek protocol opgesteld per logiesvorm. Al deze protocollen vind je terug op onze protocollenpagina. Je vindt op deze pagina (zie andere veelgestelde vragen) eveneens meer informatie over de verplichting om contactgegevens van jouw gasten/klanten op te vragen en info over het al dan niet verplicht dragen van mondmaskers door jouw gasten. 

———————————————————————————

In het kader van de strijd tegen COVID-19 gelden op het hele Belgische grondgebied veiligheidsregels. Informatie vanwege de overheid vindt u op de website www.info-coronavirus.be in meerdere talen.

In België opereren kampeerbedrijven en vakantiebedrijven volgens een veiligheidsprotocol met veiligheidsmaatregelen voor een veilig verblijf. Op deze pagina vindt u een samenvatting van de voornaamste gedragsregels. Volg prioritair steeds de regels en instructies van het recreatiebedrijf waar u zelf te gast bent.

De onderstaande informatie werd zorgvuldig samengesteld en wordt regelmatig gecontroleerd op de actualiteit in verband met de crisissituatie. Voor opmerkingen kunt u zich wenden tot de beheerders van deze website via info@kempencamping.be. Wij wensen u een veilig kampeerverblijf in Vlaanderen!

Kampeerkaart aanvragen

De kampeerkaart is gratis. Wij verzenden deze per post of download hem direct hier.

Aanvragen