Altijd op vakantie met seizoen- en jaarplaatsen

Op vakantie gaan in tijden van een pandemie? Da’s een hele uitdaging. Alle beste plekjes in de plaatselijk B&B’s, vakantiehuisjes en campings zijn meteen volgeboekt. Gelukkig hebben wij een oplossing!

Het hele jaar vakantie wanneer jij wil

Wil je verzekerd zijn van een echt vakantiegevoel in prachtige omgeving? Dankzij onze seizoen- en jaarplaatsen kan jij met je sta- of rijcaravan steeds veilig op reis met je bubbel, wanneer je maar wil wil, ook tijdens een lockdown

Op onze standplaatsen kan je gerust relaxen in een prachtige omgeving, voorzien van tal van ontspanningsmogelijkheden en ruime standplaatsen voorzien van het nodige comfort. Zo ben je altijd verzekerd van een vakantiemogelijkheid in eigen land, in de mooiste plekjes van de Antwerpse Kempen.

 

Standplaatsen in de mooist campings van de Kempen

Elk van onze standplaatsen is gelegen ineen prachtig stukje natuur, met mogelijkheden om te zwemmen in een prachtig meer of wandelingen te maken in een adembenemend natuurgebied.

Van een standplaats van Herentals of Westerlo tot Brecht en Merksplas, onze standplaatsen zijn verspreid over de hele Kempen

 

 

 

Een seizoen- of jaarstandplaats? 

Onze seizoenplaatsen zijn geschikt voor een toercaravan of camper en kunnen gereserveerd worden voor maximaal 6 maanden. Wil je geen onnodige kosten betalen? Dan kan je opteren voor een onbewoonde winterstalling, waardoor keuringen en verzekeringen overbodig worden! 

Een jaarstandplaats kan voor ieder kampeermiddel, maar wordt het vaakst gebruikt voor sta- of chaletcaravans. Op vele van onze campings zijn ook hier toercaravans en campers meer dan welkom! 

Meer weten over onze standplaatsen? Ontdek hier alles over de verschillende standmogelijkheden!

 

Brochure aanvragen

De brochures zijn gratis. Wij verzenden deze per post.

Aanvragen