Camper Vakantiecheques: 5 nachten voor € 65

Overnacht extra voordelig met de camper in Vlaanderen met de Camper Vakantiecheque.

Kempen Campings wil niet alleen het kamperen in Vlaanderen beter op de kaart zetten maar ook het aanbod voor kampeerautogebruikers interessanter maken. Daarom hebben we samen met campings-in-vlaanderen lage standaardprijzen onderhandeld bij een hele reeks campings in Vlaanderen in de vorm van cheques.

De standaardprijs bedraagt € 65 voor 5 nachten, dat is slechts € 13/nacht! Wie doet beter?

Met de Camper Vakantiecheques kan je met de kampeerauto tijdens het laagseizoen extra voordelig overnachten op de deelnemende campings in Vlaanderen. In de Antwerpse Kempen nemen onderstaande terreinen deel aan deze actie:

Eén Camper Vakantiecheque is goed voor 1 overnachting op een speciaal ingerichte kampeerautoplaats. Inbegrepen in de prijs zijn:

  • plaats voor 1 kampeerauto (max. 4 personen)
  • elektriciteits- en eventuele wateraansluiting
  • huisdier en toeristenbelasting.

De cheques 2016 worden per 5 verkocht en kunnen gebruikt worden tijdens het laagseizoen (= alle periodes met uitzondering van krokusvakantie, paasvakantie, hemelvaart- en pinksterweekend, juli en augustus, herfstvakantie en kerstvakantie) tot 31/12/2017.

Vooraf reserveren is niet noodzakelijk maar wel aan te raden omdat het aantal speciaal ingerichte kampeerautoplaatsen beperkt is.

Jouw Camper Vakantiecheques bestel je door € 65 (de cheques worden per 5 verkocht) te storten op rekeningnummer BE19 7995 5052 4512 (BIC: GKCCBEBB) op naam van Kamperen in Vlaanderen - p/a Pasar vzw, Haachtsesteenweg 579, 1030 Brussel.

Na ontvangst van je betaling sturen we de bestelde cheques naar je thuis.

mei
02